1. Home
  2. Events
  3. YIN & Mindfulness 20h Online 9.-10.11.2024

YIN & Mindfulness 20h Online 9.-10.11.2024

YIN & Mindfulness 20h koulutus Online
🔵 YIN & MINDFULNESS 20h ONLINE & TALLENNE -koulutus 9.-10.11.2024
– Syventävät koulutukset jatkuvat! 🙏 🔹️ Sopii kaikille!
Haluaisitko oppia kasvattamaan hyväksyvää tietoista läsnäoloa ja rauhallisuutta elämässäsi sekä ymmärtämään ja hallitsemaan tunteitasi ja mieltäsi? Haluaisitko syventää yin-harjoitustasi tai opetustasi Viiden Elementin tunneteorialla?

Tule marraskuussa mukaan ryhmäämme opiskelemaan ja inspiroitumaan tietoisuustaitojen ja lempeän yinin monipuolisesta maailmasta. Näitä oppeja voi soveltaa joogan opetuksessa tai harjoituksessa mutta saat paljon työkaluja myös maton ulkopuolelle, omaan elämääsi.
“Mindfulness leads to concentration, and concentration leads to insight.”
Thich Nhat Hanh
🙏
🔹️ ZEN STUDIO järjestää marraskuussa kattavan 20 tunnin Yin & Mindfulness -koulutuksen, joka pohjautuu mindfulnessin, meditaation ja buddhalaisen filosofian lempeisiin oppeihin sekä yin-joogan Viiden Elementin tunneteoriaan. Koulutuksen taustalla ovat Sarah Powersin Insight Yoga Instituten opit ja harjoitukset.
🔹️ MINDFULNESSIN koulutus astuu askeleen eteenpäin yinin peruskoulutuksesta ja vie syvemmälle tämän tietoisuustaidon maailmaan. Pureudumme mindfulnessin ja sen työkalujen tutkimiseen ja harjoitamme yinin Viiden Elementin tunneteoriaa mentaalisesti ja emotionaalisesti.
🔹️ KOULUTUS on antaa työkaluja mielenhallintaan, opettaa parempaa keskittymistä ja mielentyyneyttä sekä kasvattaa näkemystä ja ymmärrystä mielestä ja tunteiden käsittelystä. Koulutus inspiroi käyttämään arjessa erilaisia työkaluja ja harjoitteita mindfulnessin kultivoimiseksi ja kasvattamiseksi. Se lisää tyytyväisyyttä ja hyvinvointia niin joogamatolla kuin elämässä yleensä.
🔹️ TAVOITTEENA syventää tietoisuutta itsestäsi, mielestä, tunteista ja elämästä. Tämä avaa ymmärtävämmän ja paremman suhteen itseemme ja muihin. Harjoitusten myötä voi muuttaa tottuja ajattelutapoja ja sitä kautta käytöstä, mikä tuo vapautta mielen kahleista. Voimme oppia paljon itsestämme sekä lisätä tasapainoa ja onnellisuutta elämään, kun annamme tilaa uudelle ja olemme avoimia elämälle.
🔹️ VERKKOKOULUTUS on miellyttävä ja tehokas tapa opiskella, sillä heti tuntien jälkeen saat tallenteet käyttöösi ja voit kerrata niitä itsenäisesti. Koulutuksessa pääset mukaan syventäviin mindfulnessin, meditaation ja yin-joogan harjoitteisiin ja opit näiden harjoitusten monet mahdollisuudet ja syvällisyyden.
🙏 YIN & MINDFULNESS 20h -sisältö
1. moduuli – Mindfulnessin perusteet. Mindfulnessin käyttö arjessa ja sen hyödyt. Miten mieli toimii? Miten voi uudelleen ohjelmoida aivot? Hetkeen juurruttava yin-harjoitus.
2. moduuli – Yin & Mindfulness. Yinin Viiden Elementin tunteet ja emotionaalinen ja mentaalinen Elementti-terveys. Miten yin ilmentää mindfulnessia? Tutkiva ja irtipäästävä Yin-harjoitus Elementtien tunteille.
3. moduuli – Mindfulnessin buddhalaiset työkalut. Mielen esteet. Hyvien mielenlaatujen viljeleminen. Rakastavan ystävällisyyden ja itsemyötätunnon harjoittaminen. Autenttinen minä. Lempeä yin-harjoitus.
4. moduuli – Mindfulness & Meditaatio. Meditaation merkitys keskittymiselle, läsnäololle ja mielenhallinnalle. Hengitys, hermosto ja stressi. Hengitys- ja meditaatioharjoitteet. Itsetutkiskelun ja -tuntemuksen harjoitukset. Mielen työstäminen yinissä. Miten yin on minimeditaatio? Pitkä, meditatiivinen yin-harjoitus
ℹ YIN & MINDFULNESS 20h ONLINE & TALLENNE -koulutus
AIKA: 9.-10.11.2024 la-su klo 9-17.30
MITEN: Zoomin kautta ja tallenteista
KENELLE: Sopii kaikille mindfulnessin ja itsetuntemuksen kehittämisestä kiinnostuneille. Sopii erinomaisesti joogaopettajille, yiniä ohjaaville, yinin opetusta suunnitteleville sekä oman mindfulnessin ja yin-harjoituksen syventämisestä inspiroituneille.
MITEN: Koulutuksessa on neljä moduulia, jotka järjestetään Online. Opiskelijat saavat digitaalisen manuaalin koulutuksessa. Lisäksi oppilaalle tulee yksi kirjoitustehtävä omatoimisena opiskeluna.
Joka moduulissa on erilaisia luentoja, paljon mindfulness- ja meditaatioharjoituksia sekä teoriaa tukeva yin-harjoitus ja yhteenvetokeskustelu.
HINTA: Normihinta on 300 euroa digimanuaaleineen ja tallenteineen. Varausmaksu on 100 euroa. Voit kysyä myös maksujärjestelyä.
Koulutus on osa Zen Studion uutta, täydentävää YIN 100h-koulutusohjelmaa.
Koulutus on kansainvälisen Yoga Alliancen YACEP-sertifioitu.
ℹ ILMOITTAUTUMISET ja TIEDUSTELUT: meilitse: info@zenstudiomalaga.com tai WhatsAppin kautta: Laura 040 5659652
🔹️DIPLOMI: Koulutuksesta saa kurssin päätyttyä ja tehtävän palautettua todistuksen. Joogaopettajat voivat kirjata sen Yoga Alliancen jatkuvaan koulutukseen, YACEPIIN. Zen Studion 30h Yinin perusteet -koulutuksen käyneet saavat koulutuksen jälkeen myös YIN 50h todistuksen.
*
ℹ Tapahtuma Facebookissa: https://fb.me/e/9oSqMq3e3

Lämpimästi tervetuloa matkaamaan syvemmälle itsetuntemukseen ja lempeän yinin parantavaan maailmaan! Yiniin voi jäädä iäksi koukkuun! 💙🙏🤍
Yinterveisin
Laura
*
*
🔹️ LAURA HEIKKINEN
Laura (E-RYT200 hatha, RYT300 yin&faskia, YACEP) on yin-joogan koulutuksiin suuntautunut opettaja. Olen yiniin, yin&yangiin, hathaan, kiinalaiseen lääketieteeseen, meditaatioon ja buddhalaisuuteen erikoistunut kansainvälinen joogaopettaja yli 25 vuoden jooga- ja meditointikokemuksella.
Olen aloittanut meditaation, buddhalaisuuden ja zeniläisyyden opiskelun 90-luvulla ja kiinnostuin näiden lempeiden itsetuntemusta lisäävien työkalujen voimasta ja vaikutuksesta mieleen ja elämään.
Olen opiskellut Sarah Powersin johdolla Insight Yoga Insituutin Yin ja Mindfulness -opettajakoulutuksissa, harjoittanut meditaatiota ja mindfulnessia retriiteillä Ranskassa Plum Villagessa zenbuddhalaisen munkin Thich Nhat Hanhin sanghan retriiteillä ja jatkanut meditaation ja mindfulnessin opiskeluja ja harjoituksia niin meditaatioryhmä Nirodhassa kuin itsenäisestikin.
Yhdistelen näitä oppeja opetuksessaan ja tuon yiniin kehon- ja mielentuntemusta lempeästi edistävän lähestymistavan kohti kokonaisvaltaista tasapainoa, hyvinvointia ja harmoniaa.
Lisätietoa www.zenstudiomalaga.com/aboutlaura/
***
*
🔹️ PALAUTETTA KOULUTUKSISTA: “Koulutus oli oikein mielenkiintoinen sukellus yin-maailmaan. Laura oli erittäin empaattinen, positiivinen ja kannustava. Koin juuri yin-filosofian ja henkisen puolen kurssista tosi vaikuttavana minulle nyt. Kurssin syvällisyys oli positiivinen yllätys.” Riikka
“Lauran opetus oli erittäin asiantuntevaa, ja koulutus oli suunniteltu hyvin. Hän oli myös ihanan inspiroiva – pidin Lauran lempeästä ja rehellisestä opetuksesta sekä omista kokemuksista. Opin taas olemaan hieman armollisempi itseäni kohtaan.” Jasmin
“Koulutus oli ihana! Sain vastauksia joita koulutuksesta tulin hakemaan, eikä mikään osio ollut siinä turhaa. Pidin tyylistäsi puhua ja opettaa sekä ennen kaikkea ohjata tunteja.” Amelii
“Kurssisi oli ihastuttava, ja samoin välitön ja iloinen tapasi opettaa. Tuhannet kiitokset sinulle.” Katja
“Koulutus oli aivan ihana. Olin odottanut sitä niin paljon, enkä tosiaankaan turhaan. Koulutuksen kokonaisuus oli todella hyvä, paljon asiaa, mutta hyvin suunniteltu. Namaste!” Mona

*
⭐ UUTTA! YIN 100h – Koulutukset ovat Zen Studion uutta, syventävää YIN 100h -jatkokoulutusohjelmaa.
Se on neliosainen, 100 tunnin koulutusohjelma. Siihen kuuluvat Yinin Perusteet 30h, Yin II Jatko 30h, Yin & Qi-energia 20h ja Yin & Mindfulness 20h -koulutukset. Ohjelmasta voi valita myös yhden kokonaisuuden.
YIN Perusteet ja YIN II Jatko muodostavat 60h yinin koulutuksen. 
Näiden koulutusten tarkoitus on paitsi tarjota perustiedot yin joogasta ja sen opetuksesta, myös syventää tietämystä ja ymmärrystä Qi-energiasta ja mindfulnessista yinin harjoituksessa ja opetuksessa. Samalla ne kasvattavat itsetuntemusta ja antavat työkaluja elämään, maton ulkopuolelle.
KENELLE? Syventäviin koulutuksiin on tervetullut jokainen, joka on käynyt Zen Studion Yinin perusteet 30h koulutuksen, on valmistunut muualta yin-opettajaksi tai joogaopettajaksi, omaa riittävästi tietoa ja kokemusta yinin harjoittamisesta ja on kiinnostunut aiheista. Ne eivät ole alkeiskursseja, joten osallistujilla tulee jo olla perustiedot ja ymmärrys yin-joogasta. Jatkokoulutuksia ei tarvitse käydä tietyssä järjestyksessä vaan halutessa voi valita itselle sopivan koulutuksen. Voit siis tehdä esimerkiksi Zen Studion Yinin perusteet 30h jatkoksi vaikkapa Yin & Minfdfulness 20h -koulutuksen ja saat Yin 50h diplomin.
*
ℹ ZEN STUDION AIKATAULUT 2024 (lisätietoa tulossa)
– HUHTIKUU – YIN 30h Teacher Training Tallinn, 5-7.4., https://fb.me/e/1FzBKUHJV
– HUHTIKUU – YIN 30h Teacher Training Málaga, 26-28.4., https://fb.me/e/4HLBmliWA
– HEINÄKUU – YIN Perusteet 30h Helsinki, 26.-28.7., https://fb.me/e/4o0vRFcYM
– SYYSKUU – YIN II Jatko 30h Helsinki, 14.-15.9. https://fb.me/e/528XfnLAz
– SYYSKUU – Yin Opettajakoulutus 30h Online, 7.-8.9. & 28.-29.9.
– LOKAKUU – Yin & Qi-energia 20h Online, 12.-13.10. https://fb.me/e/20wFZIEMj
– LOKAKUU – Syysretriitti Málaga
– MARRASKUU – Yin & Mindfulness 20h Online,9.-10.11. https://fb.me/e/9oSqMq3e3

– MARRASKUU – Yin Teacher Training 30h Málaga, 15.-17.11.

Loppuvuoden koulutusten tarkemmat aikataulut, ohjelma ja sisällöt julkaistaan toukokuun alussa.

Contact by WhatsApp
+358 40 5659652
info(at)zenstudiomalaga.com

About Laura

Laura Heikkinen is a yoga teacher specialized in Yin Yoga Teacher Training, Buddhism, and Taoist practices.

She has studied Yin and Yang Yoga and Mindfulness Meditation Teacher Trainings in Insight Yoga Institute with Sarah Powers, and done hatha yoga teacher training in India. She has Yoga Teacher Trainings in Yin 280 RYT and Hatha 200 RYT

She has deepened her studies in Yin with Paul and Susie Grilley, Jo Phee, Victor Chng, Simon Low, Sebastian Pucelle and Murielle Burellier, and Helena Chaón Muñoz, and learned different yoga styles around the world more than 20 years.

She has been studying qigong, and relaxation and mindfulness techniques in Shanghai Qigong Research Institute, which is under the University of Traditional Chinese Medicine in Shanghai. She loves living by the seasons, lifelong learning and heading to longevity.

More info about us in Facebook: Zen Studio Málaga

Zen Studio Malaga: Laura Heikkinen