YIN & QI-energia 20h Online 22.-23.4.2023

YIN & QI energy

YIN & QI-ENERGIA 20h -koulutus
Online & Tallenne 22.-23.4.2023
Yoga Alliance YACEP
Haluaisitko oppia hallitsemaan ja kultivoimaan Qi-elämänenergiaa ja syventää tietämystäsi yinin opetuksessa tai harjoituksessa? Tule huhtikuussa mukaan ryhmäämme kouluttautumaan ja inspiroidu lempeän yinin monipuolisesta maailmasta. 

🔵 🇫🇮 YIN & QI-ENERGIA -koulutus 20h Online & Tallenne 22.-23.4.2023

ZEN STUDIO järjestää huhtikuussa verkossa tiiviin mutta kattavan 20 tunnin koulutuksen, joka pohjautuu taolaiseen filosofiaan, kiinalaiseen lääketieteeseen sekä yinin ideologiaan ja oppeihin. Koulutus on kansainvälisen Yoga Alliancen YACEP-sertifioitu.

🔹️ QI-ENERGIAN koulutus astuu askeleen eteenpäin yinin peruskoulutuksesta ja vie syvemmälle tämän elämänenergian maailmaan.
Paneudumme meridiaaneihin tarkemmin energisestä näkökulmasta, syvennämme ymmärrystä Qin roolista Elementtien sisäelin-terveydessä, kevään Puu-elementtiin Qin liikuttajana sekä teemme kevään detox-yinin. Tutkimme faskioiden energistä ja hermostollista merkitystä ja harjoitteita niiden ravitsemiseksi. Parannamme pranan, hengityksen käyttöä energisesti, tasapainotamme hermostoa sekä teemme taolaisia harjoitteita ja visualisointeja, jotka korostavat mielen voimaa. Eri kokonaisuuksiin liittyvät syventävät yin-harjoitukset.
🔹️ TAVOITTEENA on lisätä ymmärrystä Oi-elämänenergian roolista ja merkityksestä niin yin-joogassa ja kuin myös maton ulkopuolella, elämässä. Koulutus auttaa löytämään ja inspiroi käyttämään erilaisia työkaluja ja harjoitteita energian kultivoimiseksi, liikuttamiseksi, nostamiseksi ja sitä kautta hyvinvoinnin lisäämiseksi fyysisesti, energisesti, mentaalisesti ja emotionaalisesti.
🔹️ KOULUTUS syventää ymmärrystä energiasta, itsestäsi, mielestä, tunteista ja elämästä yleensä. Punaisena lankana kulkee taolaisuuteen perustuva filosofia ihmisen, luonnon ja universumin ykseydestä ja harjoitteiden tärkeydestä ja roolista oman hyvinvoinnin ylläpitämiseksi ja kasvattamiseksi. Ikuisen kasvun myötä voimme oppia paljon itsestämme sekä lisätä tasapainoa elämään, kun vain olemme uteliaita ja avoimia.
🔹️ VERKKOKOULUTUS on miellyttävä ja tehokas tapa opiskella, sillä tuntien jälkeen saat tallenteet käyttöösi ja voit kerrata niitä. Opetusta tukee kattava, kuvitettu digiopas.

🔹️ YIN & QI-ENERGIA -koulutuksen sisältö
1. moduuli – Qi-energia ja sen perusteet. Taolainen Qi-ajattelu, Meridiaanit, Yin & Qi – Meridiaanikelloharjoitus
2. moduuli – Qi & Elementit. Energinen ja emotionaalinen Elementti-terveys. Puu-elementti, maksan merkitys Qi-kuljettajana – Puu-elementin detox-harjoitus
3. moduuli – Qi & Faskia. Faskian rooli ja toiminta. Pitkät myofaskiaaliset lihasketjut, energialle tärkeät akupunktiopisteet – Faskia & Myo & AcuYin -harjoitus
4. moduuli – Qi & Prana. Hengityksen merkitys, Yin & Yang-prana, Qi ja hermosto, Taolaiset hengitys- ja meditaatioharjoitteet – Pitkä meditatiivinen energiaharjoitus

SUOSITELTAVAA LUKEMISTA:
– Tie nimeltä yin – Jouni Hallikainen

ℹ YIN & QI-ENERGIA 20h Online -koulutus
AIKA: 22.-23.4.2023 la-su klo 9-17.30
KENELLE: Joogaopettajille, yiniä ohjaaville, yinin opetusta suunnitteleville, oman yin-harjoituksen syventämisestä kiinnostuneille ja aiheesta kiinnostuneille.
MITEN: Koulutuksessa on neljä moduulia, jotka järjestetään Zoomin kautta online. Lisäksi oppilaalle tulee yksi kirjoitustehtävä omatoimisena opiskeluna. Joka moduulissa on perusluento, teeman teoriaopetus, sitä tukeva yin-harjoitus ja yhteenvetokeskustelu.
HINTA: Koulutuksen hinta on 300 euroa digimateriaaleineen.

ℹ ILMOITTAUTUMISET ja TIEDUSTELUT: meilitse: info@zenstudiomalaga.com tai WhatsAppin kautta: Laura 040 5659652

DIPLOMI: Koulutuksesta saa kurssin päätyttyä ja tehtävän palautettua todistuksen. Joogaopettajat voivat kirjata sen Yoga Alliancen jatkuvaan koulutukseen, YACEPIIN. Zen Studion 30h Yinin perusteet -koulutuksen käyneet saavat koulutuksesta myös YIN 50h todistuksen.

Tapahtuma Facebookissa: https://fb.me/e/2HgnW6a14

Lämpimästi tervetuloa yinspiroitumaan ja matkaamaan syvemmälle lempeän, avaavan yinin ja parantavan elämänenergian monipuoliseen maailmaan! Yiniin voi jäädä iäksi koukkuun! YIN is IN 💙🙏🤍

Yinterveisin
Laura

ℹ LISÄTIETOA:
Facebook www.facebook.com/zenstudiomalaga/
Instagram @zenstudiomalaga
Käy tykkäämässä ja seuraa tapahtumia!

PALAUTE ONLINE KOULUTUKSESTA:
”Koulutus oli erittäin onnistunut yhdistelmää teoriaa, kokemusta ja käytäntöä – verkko-opetus toimi hyvin ja jokainen luento-osuus käytiin Lauran johdolla ensin läpi ja vielä koko harjoitus oppilaan roolissa mukana tehden, jolloin käytäntö syvensi teoriaa ja teoria tuki käytäntöä. Namaste – kiitos Laura! Suosittelen lämpimästi.” Pekka
“Energiahoitotyöni kautta ja sinun opetuksesi myötä tunsin ensimmäistä kertaa todella voimakkaasti kehoni energiavirtaukset. Ymmärrys, mitä taustalla todella on vahvisti tätä tunnetta. Kurssisi oli ihastuttava, ja samoin välitön ja iloinen tapasi opettaa. Tuhannet kiitokset sinulle.” Katja
***
ℹ ZENNEWS – YIN 70h – SYVENTÄVÄ KOULUTUSOHJELMA ALKAA!
Koulutus on osa Zen Studion uutta, täydentävää YIN 70h -jatkokoulutusohjelmaa.
YIN 70h on kolmiosainen, 70 tunnin koulutusohjelma, johon kuuluvat Yinin perusteet 30h, Yin & Qi-energia 20h ja Yin & Mindfulness 20h -koulutukset.
Näiden koulutusten tarkoitus on paitsi tarjota perustiedot yin joogasta ja sen opetuksesta, myös syventää tietämystä ja ymmärrystä Qi-energiasta ja mindfulnessista yinin harjoituksessa ja opetuksessa. Samalla ne kasvattavat itsetuntemusta ja antavat työkaluja elämään, maton ulkopuolelle.
KENELLE? Syventäviin koulutuksiin on tervetullut jokainen, joka on käynyt Zen Studion Yinin perusteet 30h koulutuksen, on valmistunut muualta yin-opettajaksi tai joogaopettajaksi, omaa riittävästi tietoa ja kokemusta yinin harjoittamisesta ja on kiinnostunut aiheista. Ne eivät ole alkeiskursseja, joten osallistujilla tulee jo olla perustiedot ja ymmärrys yin-joogasta. Jatkokoulutuksia ei tarvitse käydä tietyssä järjestyksessä vaan halutessa voi valita itselle sopivan koulutuksen. Voit siis tehdä esimerkiksi Zen Studion Yinin perusteet 30h jatkoksi vaikkapa Yin & Minfdfulness 20h -koulutuksen ja saat Yin 50h diplomin.
*

LAURA HEIKKINEN
Laura (E-RYT200 hatha, RYT300 yin&faskia, YACEP) on yin-joogan koulutuksiin suuntautunut opettaja. Hän on yiniin, yin&yangiin, hathaan, kiinalaiseen lääketieteeseen, meditaatioon ja buddhalaisuuteen erikoistunut kansainvälinen joogaopettaja yli 25 vuoden jooga- ja meditointikokemuksella.

Contact by WhatsApp
+358 40 5659652
info(at)zenstudiomalaga.com

About Laura

Laura Heikkinen is a yoga teacher specialized in Yin Yoga Teacher Training, Buddhism, and Taoist practices.

She has studied Yin and Yang Yoga and Mindfulness Meditation Teacher Trainings in Insight Yoga Institute with Sarah Powers, and done hatha yoga teacher training in India. She has Yoga Teacher Trainings in Yin 280 RYT and Hatha 200 RYT

She has deepened her studies in Yin with Paul and Susie Grilley, Jo Phee, Victor Chng, Simon Low, Sebastian Pucelle and Murielle Burellier, and Helena Chaón Muñoz, and learned different yoga styles around the world more than 20 years.

She has been studying qigong, and relaxation and mindfulness techniques in Shanghai Qigong Research Institute, which is under the University of Traditional Chinese Medicine in Shanghai. She loves living by the seasons, lifelong learning and heading to longevity.

More info about us in Facebook: Zen Studio Málaga

Zen Studio Malaga: Laura Heikkinen