1. Home
  2. Events
  3. YIN JOOGAN OPETTAJAKOULUTUS – 30h Helsingissä

YIN JOOGAN OPETTAJAKOULUTUS – 30h Helsingissä

YIN Opettajakoulutus Helsingissä

YIN JOOGAN OPETTAJAKOULUTUS – 30h HELSINGISSÄ 🙏
– 29.-31.7.2022 – Yoga Alliance YACEP-sertifioitu
‼️ HUOM! Early Bird 400 euroa 31.5. asti!

 

🔵 YIN JOOGAN OPETTAJAKOULUTUS – 30h HELSINGISSÄ 🙏
– 29.-31.7.2022 – Yoga Alliance YACEP-sertifioitu
‼️ HUOM! Early Bird 400 euroa 31.5. asti!
Haluaisitko opettaa yin joogaa tai syventää tietämystäsi opetuksessasi? Tule heinäkuussa mukaan ryhmäämme Helsingissä kouluttautumaan ja inspiroidu yinin monipuolisesta maailmasta. Saat paljon työkaluja myös maton ulkopuolelle, omaan elämääsi.
🔹️ PALAUTTEITA:
“Tämä oli todella kokonaisvaltainen paketti yin maailmaan, mikä avasi niin fyysistä kuin henkistä puoltakin. Tässä onnistui erittäin hienosti luentotiedon ja kokemuksellisuuden yhdistäminen. Erityisruusut hyvin selkeästä asana-opetuksesta variaatioineen. Olet opettajana ammattitaitoinen, arvostava ja esimerkki siitä minkälainen joogaopettajan tulee olla. Annat oppilalle tilaa ja armollisuutta!” Sari
“Lauran opetus oli erittäin asiantuntevaa, ja koulutus oli suunniteltu hyvin. Hän oli myös ihanan inspiroiva – pidin Lauran lempeästä ja rehellisestä opetuksesta sekä omista kokemuksista. Opin taas olemaan hieman armollisempi itseäni kohtaan.” Jasmin
“Kiitos ihanasta koulutuksesta. Yinin maailma aukesi minulle entistä syvemmin, ja vaikka matkani tämän parissa on aivan alussaan, olen innoissani, että olen lähtenyt tälle polulle.” Tua
“Kurssi oli oikein mielenkiintoinen sukellus yin-maailmaan. Opettaja oli erittäin empaattinen, positiivinen ja kannustava. Koin juuri yin-filosofian ja henkisen puolen kurssista tosi vaikuttavana nyt itselleni. Kurssin syvällisyys oli minulle oli positiivinen yllätys.” Riikka
“Yiniä ohjatessa koulutuksen asiat pulpahtelevat sieltä mukavasti ohjaukseen. Vaikka koulutus oli tosi tiivis setti, olen tosi iloinen että lähdin mukaan.” Jenna
“Olet asiantunteva opettaja, ja se näkyi. Materiaali oli tosi hyvä ja napakka. Käytän sitä paljon.” Anneli
🔹️ ZEN STUDIO järjestää heinäkuun viimeisenä viikonloppuna Helsingissä tiiviin mutta kattavan yin joogan 30 tunnin opettajakoulutuksen, joka pohjautuu yinin perustajien ja pioneerien Paul Grilleyn, Sarah Powersin ja Jo Pheen opetuksiin ja oppeihin. Koulutus on kansainvälisen Yoga Alliancen YACEP-sertifioitu.
🔹️ KOULUTUKSESSA OPIT funtionaalisen yinin perusteet ja filosofian, kiinalaisen lääketieteen, viiden elementin ja meridiaanien teoriat, mindfulnessin yinissä, perusasanat variaatioineen sekä ja opetuksen ja tuntien rakentamisen periaatteet.
🔹️ KÄYTÄNNÖNLÄHEINEN KOULUTUS rakentuu Paul Grilleyn funktionaalisen yinin ja anatomian perusteille, Sarah Powersin Insight Yogan ja mindfulnessin opeille sekä Jo Pheen kiinalaisen lääketieteen ja anatomian opetuksille. Nämä sulautuvat muihin kansainvälisiin ja kotimaisiin yin-opettajakoulutuksiin ja lukuisiin workshopeihin sekä vuosien yinin opetuksen ja koulutuksen tuomaan näkemykseen ja kokemukseen.
🔹️ LÄHIOPETUS on miellyttävä ja tehokas tapa opiskella, sillä pääset inspirooituneeseen ryhmään ja tiiviiseen tuntumaan yinin opetuksesta ja saat mahdollisuuden kokea yinin monipuolisuuden. Kurssin jälkeen sinulla on perustiedot yinistä ja mahdollisuus rakentaa erilaisia tuntikokonaisuuksia.
☯️ KOULUTUKSEN SISÄLTÖ:
▫️ YININ PERUSTEET
– Yinin historia ja filosofia
– Yin ja yang -ajattelu
– Yin joogan perusteet, teoria ja hyödyt
▫️ KIINALAINEN LÄÄKETIEDE
– Taolainen ajattelu
– Kiinalaisen lääketieteen perusteet
– Meridiaani-elin-teoria ja meridiaanit yinissä
– Viiden elementin teoria
– Qi-elämänenergia ja yin
▫️YININ ASANAT JA FUNKTIONAALINEN YIN
– Yinin asanoiden perusteet
– Funktionaalinen yin, anatomia ja asanat
– Yinin perusasanat variaatioineen
▫️ MINDFULNESS YINISSÄ
– Yin ja mindfulness
– Pranayama
– Mindfulness ja meditaatio harjoituksessa
▫️ YININ OPETUS JA TUNTIEN RAKENTAMINEN
– Yinin opettamisen metodologia
– Funktionaalinen asanaopetus
– Yin, eri kehotyypit ja liikkuvuus
– Apuvälineiden käyttö ja avustaminen
– Tuntien teemoittaminen ja sarjoittaminen
🔹️ SUOSITELTAVAA LUKEMISTA:
– Total Yin – Jouni Hallikainen
– Yin Yoga – Paul Grilley
– Insight Yoga – Sarah Powers
– Yinsights tai Your Body Your Yoga tai The Complete Guide to Yin Yoga / Bernie Clark
– Mindfulness in Plain English – Bhante Gunaratana
– Tuli, maa, vesi – Denis Vinkokur
ℹ MITÄ? YIN JOOGAN OPETTAJAKOULUTUS – 30h HELSINGISSÄ
🔹️ MITEN: Koulutuksessa on kuusi moduulia, jotka järjestetään Helsingissä lähiopetuksena Punavuoren Joogahuoneella. Lisäksi oppilaalle tulee 6 tuntia omatoimista opiskelua. Joka moduulissa on perusluento, teeman teoriaopetus, sitä tukeva asanatyöpaja, yinharjoitus ja yhteenvetokeskustelu.
🔹️ AIKA: 29.-31.7.2022 – perjantaista sunnuntaihin klo 9-17
🔹️ PAIKKA: Joogahuone – Helsingin Joogayhdistys, Punavuorenkatu 4
🔹️ KENELLE: Joogaopettajille, yiniä ohjaaville ja yinin opetuksesta kiinnostuneille.
‼️ HINTA: HUOM! EARLY BIRD-hinta 31.5. asti vain 400 euroa! Normihinta kurssista materiaaleineen on 450 euroa. Varausmaksu 100 euroa suoritetaan ilmoittautumisen ja koulutukseen hyväksymisen jälkeen.
🔹️ MATERIAALI: Osallistujat saavat koulutumateriaaliksi selkeän, kuvitetun, printatun oppaan tukemaan sujuvaa oppimista.
ℹ ILMOITTAUTUMISET ja TIEDUSTELUT: meilitse: info@zenstudiomalaga.com tai WhatsAppin kautta: Laura 040 5659652
HUOM. Osallistujamäärä on rajattu, jotta opetus ja ryhmä säilyvät tiiviinä, vuorovaikutteisina ja yhtenäisinä.
🔹️ DIPLOMI: Koulutuksesta saa kurssin päätyttyä ja tehtävät palautettua todistuksen. Joogaopettajat voivat kirjata sen Yoga Alliancen jatkuvaan koulutukseen, YACEPIIN.
Tapahtuma Facebookissa: https://fb.me/e/2YKKyFayh
Lämpimästi tervetuloa yinspiroitumaan ihanan yinin ja yinstereiden monipuoliseen maailmaan! Yiniin voi jäädä iäksi koukkuun! 💙🙏🤍
Yinterveisin
Laura
ℹ SEURAAVA ONLINE YIN-joogan opettajakoulutus 10.-11.9. & 24.-25.9.
ℹ LISÄTIETOA:
Zen Studio Facebook: www.facebook.com/zenstudiomalaga
Instagram @zenstudiomalaga
BlissLaura.yoga / Facebook https://www.facebook.com/BlissLaura.yoga
Käy tykkäämässä ja seuraa tapahtumia!
*****
🔹️ LAURA HEIKKINEN
Laura (E-RYT200 hatha, RYT300 yin&faskia, YACEP) on yiniin, yin&yangiin, hathaan, kiinalaiseen lääketieteeseen, meditaatioon ja buddhalaisuuteen erikoistunut kansainvälinen joogaopettaja yli 25 vuoden jooga- ja meditointikokemuksella.
Yiniin ja mindfulnessiin hän on kouluttautunut Sarah Powersin Insight Yoga Institutessa, yiniin, kiinalaiseen lääketieteeseen ja anatomiaan Jo Pheen Yinspirationissa, yiniin, kiinalaiseen lääketieteeseen ja faskioihin Helena Chacon Munosin Yogakulassa sekä Embodied yiniin Satu Tuomelan ja Tiina Mankin koulutuksessa.
Yinin oppeja on syventynyt myös lukuisissa yin-workshopeissa, muun muassa yinin perustajien Paul ja Susie Grilleyn, Victor Chngin, Simon Lown ja Eija Tervosen, Sebastian Pucellen ja Murielle Burellierin sekä lukuisten muiden opettajien kanssa.
Hän opiskellut taolaisuuden perusteita ja energia- ja rentoutustekniikoita, Medical Qigongia, Shanghain Qigong tutkimusinstituutissa.
Näitä oppeja Laura yhdistelee opetuksessaan ja tuo yiniin kokonaisvaltaisen, funktionaalisuutta ja kehon- ja mielentuntemusta edistävän lähestymistavan kohti tasapainoa ja hyvinvointia.
Hathan opettajakoulutus Keralasta Intiasta vuonna 2012 (RYT 200 hatha).
Joogan eri suuntauksia ja buddhalaisuutta Laura on harjoittanut vuodesta 1995 ympäri maailman ja jatkaa joogan tutkimusmatkaa ja uuden opiskelua uteliaana ja avoimena.
Hän on opettanut Suomessa, Kiinassa ja Espanjassa, missä nyt toimii Málagassa jooga- ja hyvinvointipalveluja tarjoavan Zen Studion perustajana ja opettajana.
www.zenstudiomalaga.com )

More info and contacts: info@zenstudiomalaga.com
Mobile and Wattsup: +34 691 883 083

About Laura Heikkinen

Laura Heikkinen (E-RYT200 Hatha, RYT300 Yin & Fascia, YACEP) is an international yoga teacher specializing in Yin, yin&yang, hatha, Chinese medicine, meditation, and Buddhism. She has 27 years of experience in yoga and meditation.

She has studied Yin and mindfulness at Sarah Powers’ Insight Yoga Institute, Yin, Chinese medicine and anatomy at Jo Phee’s Yinspiration, Yin, Chinese medicine and fascia at Helena Chacon Muno’s Yogakula, and Embodied yin with Satu Tuomela and Tiina Mankki.

She has deepened her studies in Yin with Paul and Susie Grilley, Jo Phee, Victor Chng, Simon Low, Sebastian Pucelle and Murielle Burellier, and Helena Chaón Muñoz, and learned different yoga styles around the world more than 20 years.

She has been studying qigong, and relaxation and mindfulness techniques in Shanghai Qigong Research Institute, which is under the University of Traditional Chinese Medicine in Shanghai. She loves living by the seasons, lifelong learning and heading to longevity.

More info about us Facebook: Zen Studio Malaga @zenstudiomalaga

Call, email or book online: +34 691 883 083
info@zenstudiomalaga.com

Zen Studio Malaga: Laura Heikkinen
Menu