YIN II Jatko 30h Opettajakoulutus Helsinki 14.-15.9.2024

🔵 YIN II JATKO 30h OPETTAJAKOULUTUS HELSINKI 15.-15.9.2024

⭐ UUTTA! Uusi, kokemuksellinen ja vuorovaikutteinen yinin jatkokoulutus vie syvemmälle yinin lempeään maailmaan.

Haluaisitko parantaa itsetuntemustasi ja kasvattaa tietämystäsi yinin opetuksessa tai omassa harjoituksessasi? Tule syyskuussa Helsinkiin ihanaan Shantiin mukaan ryhmäämme oppimaan, jakamaan ja inspiroitumaan lempeän yinin monipuolisesta maailmasta. Saat paljon työkaluja elämään, maton ulkopuolelle.

LUE palautteita alla.

🔹️ ZEN STUDIO
järjestää syyskuussa Helsingissä uuden, kokonaisvaltaisen yin-joogan syventävän koulutuksen. Se astuu eteenpäin yinin perusteista ja pohjautuu yinin holistiseen maailmaan, kokemukselliseen asanaopetukseen sekä Viiden Elementin teoriaan, tunnekarttaan ja mielenhallintaan.

🔹️ JATKOKOULUTUS on läpileikkaus yinin monipuolisesta maailmasta. Siinä käydään läpi yinin fyysinen, energeettinen ja mentaalinen filosofia ja harjoitus eri moduulien luennoissa, työpajoissa, lukuisissa harjoituksissa sekä etäopiskeluna.

🔹️ KOKONAISVALTAINEN KOULUTUS rakentuu yinin perusteille ja jatkaa harjoituksen ja opetuksen syventämistä kohti yinin kirkasta ydintä, lempeää kehotietoisuutta ja myötätuntoista itsetuntemusta. Kaikkia näitä oppeja viedään käytäntöön opetuskokeiluin ja yin-harjoituksin.

🔹️ YIN II JATKO koostuu kahdesta tiiviistä, kokemuksellisesta ja vuorovaikutteisesta opiskelupäivästä Shantissa Helsingissä, reaaliaikaisista online-luennoista, itseopiskeluna omaan tahtiin tallenteista opiskeltavista teemoitetuista luennoista ja kotiharjoituksista sekä kotitehtävästä, jos haluaa diplomin.

🔹️ VUOROVAIKUTTEINEN lähikoulutus on osallistava tapa opiskella omien kokemusten ja oivallusten kautta. Pääset mukaan inspiroituneeseen ryhmään, tutkiviin asanapajoihin, opetusharjoitteluun ja ohjattuihin, syventäviin yin-harjoituksiin. Lähiopetuksen ja omien opintojen jälkeen sinulla on hyvät valmiudet yinin opetukseen. Voit myös käydä koulutuksen vain itseäsi ja elämääsi varten.

☯️ KOULUTUKSEN SISÄLTÖ

YIN – Keho. Asanan ja harjoituksen anatomia, funktionaalinen lähestymistapa, kehotietoisuus. Salliva asana. Kehontuntemusten tunnistaminen.
YIN – Energia. Qi-elämänenergia, faskiat, pranayama. Qi meridiaaneissa, kehossa ja mielessä.
YIN – Mieli ja tunteet. Mindulness, tietoisuustaidot, mielenhallinta. Viiden elementin tunnekartta mentaalisesti ja emotionaalisesti. Itsemyötätunto ja tunteiden käsittely yinissä.
YIN – Opetus. Yinin eri tasojen vieminen asanaan ja harjoitukseen. Opetusnäytteet.

ℹ YIN II JATKO 30h SYVENTÄVÄ OPETTAJAKOULUTUS HELSINKI
AIKA: 14.-15.9.2024 la-su klo 9-17.30 sekä omat etäopiskelut
PAIKKA: Joogakoulu Shanti, Runeberginkatu 43
KENELLE: Yinin opetuksesta kiinnostuneille, joogaopettajille, yiniä ohjaaville sekä yinin harjoittajille oman harjoituksen ja ymmärryksen syventämiseen. Hakijalla tulee joku yinin peruskoulutus, Zen Studion Yinin perusteet-koulutus tai vähintään kaksi vuotta kokemusta yinin harjoituksesta.
MITEN: Koulutuskokonaisuus koostuu kahdesta tiiviistä, vuorovaikutteisesta lähiopiskelupäivästä, joissa on neljä moduulia eri teemoilla. Lisäksi on muutama reaaliaikainen luentotapaaminen. Itseopiskelu tapahtuu omaan tahtiin tallenteista opiskeltavista teemoitetuista luennoista ja yin-harjoituksista sekä kotitehtävästä.
MATERIAALI: Osallistujat saavat koulutusmateriaaliksi selkeän, kuvitetun, printatun koulutusoppaan tukemaan sujuvaa oppimista. Oppilaille perustetaan yhteinen Facebook-ryhmä, missä pidetään reaaliaikaiset luennot ja missä voi keskustella yhdessä. Oppilaat saavat etäopintoja varten teemoitetut luennot ja harjoitukset tallenteina sekä sitä tukevan materiaalin.
DIPLOMI: Koulutuksesta saa kurssin päätyttyä ja tehtävät palautettua todistuksen. Joogaopettajat voivat kirjata sen Yoga Alliancen jatkuvaan koulutukseen, YACEPIIN.
Yoga Alliance YACEP-sertifioitu

ℹ️ HINTA: Normaalihinta materiaaleineen on 430 euroa. Laita viestiä ja varaa paikkasi, varausmaksu 150 euroa.
Varausmaksu 150 euroa suoritetaan ilmoittautumisen ja koulutukseen hyväksymisen jälkeen, loput kuukauden sisällä siitä. Voit kysyä maksujärjestelyä.
.
** MAKSUEHDOT: Maksut eivät ole palautettavissa, eikä kurssi peruttavissa kuin vain lääkärintodistuksella, jolloin maksu palautetaan lukuunottamatta varausmaksua. Jos järjestäjä peruu koulutuksen, kurssimaksu palautetaan kokonaisuudessaan.

ℹ️ ILMOITTAUTUMISET ja TIEDUSTELUT:
meilitse: info@zenstudiomalaga.com tai WhatsAppin kautta: Laura 040 5659652

Lisätietoa tapahtumassa Facebookissa:

Lämpimästi tervetuloa yinspiroitumaan parantavan ja lempeän yinin monipuoliseen maailmaan! Yiniin voi jäädä iäksi koukkuun!
Yinterveisin
Laura

🔹️ OPETTAJANA toimii Laura (E-RYT200 hatha, RYT300 yin&faskia, YACEP), yin joogan koulutuksiin erikoistunut yinin kouluttaja ja joogaopettaja.
Olen yiniin, yin&yangiin, hathaan, kiinalaiseen lääketieteeseen, meditaatioon ja buddhalaisuuteen erikoistunut kansainvälinen joogaopettaja yli 25 vuoden jooga- ja meditointikokemuksella.
Joogan eri suuntauksia ja buddhalaisuutta olen harjoittanut vuodesta 1995 ympäri maailman ja jatkan joogan tutkimusmatkaa ja uuden opiskelua uteliaana ja avoimena.
Asun Malagassa, mistä käsin nyt toimin joogakoulutuksia, retriittejä ja hyvinvointipalveluja eri maissa ja online tarjoavan Zen Studion perustajana ja opettajana. Olen opettanut joogaa Suomessa, Espanjassa, Virossa ja Kiinassa.
Lisätietoa: https://www.zenstudiomalaga.com/aboutlaura/

Käy tykkäämässä ja seuraa tapahtumia!

PALAUTTEITA:
“Koulutusviikonloppu oli kerrassaan ihana. Koulutus ja sen rakenne oli hyvin suunniteltu. Energia ryhmässämme oli avoin, hyväksyvä, ystävällinen ja kaikin puolin miellyttävä. Kiitos myös hyvästä koulutusmateriaalista.” Hanna
“Kiitokset vielä koulutuksesta, joka oli mielenkiintoinen ja tiivis paketti. Olet opettajana lämmin ja valoisa, mukavan rento ja välitön, eli luot hyvän ilmapiirin saliin. Ohjaat yin-harjoituksia ihanan rauhallisesti, ja äänestäsi kumpuaa lämpö ja myötätunto. ” Anna
“Oli ilo olla mukana koulutuksessa. Olet kouluttajana ihanan rauhallinen ja selkeä.” Anu
“Koulutus oli hyvin selkeä ja monipuolinen. Yin-jooga innostukseni vain kasvoi entisestään. Sain myös itsevarmuutta päätökseeni aloittaa yinin ohjaamisen.” Satu

⭐ UUTTA! YIN 100h
Koulutus on osa Zen Studion uutta, syventävää YIN 100h -jatkokoulutusohjelmaa.
Se on neliosainen, 100-tunnin koulutusohjelma. Siihen kuuluvat Yinin Perusteet 30h, Yin II Jatko 30h, Yin & Qi-energia 20h ja Yin & Mindfulness 20h -koulutukset.
YIN Perusteet ja YIN II Jatko muodostavat 60h yinin koulutuksen. Ohjelmasta voi valita myös yhden kokonaisuuden.
ℹ ZEN STUDION KOULUTUKSET 2024 (lisätietoa tulossa)
– HELMIKUU – Yin Koulutus 30h Online, 3.-4.2. & 17.-18.2. https://fb.me/e/41gpeEER5
– HUHTIKUU – YIN 30h Teacher Training Tallinn, 5-7.4., https://fb.me/e/1FzBKUHJV
– HUHTIKUU – YIN 30h Teacher Training Málaga, 26-28.4., https://fb.me/e/4HLBmliWA
– HEINÄKUU – YIN Perusteet 30h Helsinki, 26.-28.7., https://fb.me/e/4o0vRFcYM
– SYYSKUU – YIN II Jatko 30h Helsinki, 14.-15.9. https://fb.me/e/528XfnLAz
– SYYSKUU – Yin Koulutus 30h Online, 7.-8.9. & 28.-29.9. https://fb.me/e/1ZaVSEoVI
– LOKAKUU – Yin & Qi-energia 20h Online, 12.-13.10. https://fb.me/e/20wFZIEMj
– LOKAKUU – Syysretriitti Málaga
– MARRASKUU – Yin & Mindfulness 20h Online, 9.-10.11. https://fb.me/e/9oSqMq3e3

– MARRASKUU – Yin Teacher Training 30h Málaga, 15.-17.11. (Tietoa tulossa pian)

Loppuvuoden koulutusten tarkemmat aikataulut, ohjelman ja sisällöt löydät linkeistä. Ilmoittautumiset ovat auki!

 

#
#

#jooga #helsinki #joogasuomi #yin #yoga #yinyoga #yinyang #yinster #hatha #yinjooga #joogahelsinki #joogakoulutus #joogaopettaja #mindfulness #anatomia #faskia #kiinalainenlääketiede #buddhalaisuus #health #lovelife #zenstudio #zenstudiomalaga #blisslaurayoga #meditaatio

 

 

Contact by WhatsApp
+358 40 5659652
info(at)zenstudiomalaga.com

About Laura

Laura Heikkinen is a yoga teacher specialized in Yin Yoga Teacher Training, Buddhism, and Taoist practices.

She has studied Yin and Yang Yoga and Mindfulness Meditation Teacher Trainings in Insight Yoga Institute with Sarah Powers, and done hatha yoga teacher training in India. She has Yoga Teacher Trainings in Yin 280 RYT and Hatha 200 RYT

She has deepened her studies in Yin with Paul and Susie Grilley, Jo Phee, Victor Chng, Simon Low, Sebastian Pucelle and Murielle Burellier, and Helena Chaón Muñoz, and learned different yoga styles around the world more than 20 years.

She has been studying qigong, and relaxation and mindfulness techniques in Shanghai Qigong Research Institute, which is under the University of Traditional Chinese Medicine in Shanghai. She loves living by the seasons, lifelong learning and heading to longevity.

More info about us in Facebook: Zen Studio Málaga

Zen Studio Malaga: Laura Heikkinen