1. Home
  2. Events
  3. KEVÄÄN DETOX YIN – Erikoistunti online 14.5.

KEVÄÄN DETOX YIN – Erikoistunti online 14.5.

detox yin puhdistaa

Lauantai 14. toukokuuta klo 10.11.30
10€

🍀 KEVÄÄN DETOX YIN – Erikoistunti online
AIKA: la 14.5. klo 10-11.30
MITEN: Online Zoomilla
HINTA: 10€ – Saat tallenteen
HUOM! 5-Päivän kevät Detox – Online 10.-14.5. Tapahtuma: https://fb.me/e/69x7qSnm2
Kevät on luonnossa uuden kasvun, valon ja energian vihreää aikaa. Tervetuloa keväiseen Detox Yiniin puhdistamaan kehoa ja mieltä sekä nostamaan energiaa kesää varten. ☘🌼🍏
🌿 KASVU & KEVÄT. Kiinalaisen lääketieteeseen ja taolaisuuteen pohjautuvan vuodenaika-ajattelun mukaisesti puuelementti kuuluu kevääseen, ja se yhdistetään maksaan ja sappirakkoon. Teemme tehokkaan yin-harjoituksen keväälle, joka aktivoi ja puhdistaa maksaa ja kehoa ja samalla kasvattaa hyvää energiaa.
💚 LISÄÄ LEMPEYTTÄ. Elementteihin liitetään myös tunteet, joka maksalle on vihammielisyys. Opit, miten käsitellä tuhrautuneisuutta ja kasvattaa myötätuntoa, lempeyttä, ystävällisyyttä ja harmoniaa. Tutkimme myös keinoja hallita tunteita ja hermostoa tietoisella hengityksellä, mielikuvatekniikoin ja mindfulnessin keinoin.
✅ MITÄ? Keskitymme maksan- ja sappirakon meridiaaneihin kiinalaisen lääketieteeseen ja taolaisuuteen pohjautuvan viiden elementin teorian mukaisesti. Kauden vaihtuessa puhdistetaan keho sisältä ulos käyttämällä yinä, hengitysharjoituksia ja myös Medical qigong-tekniikoita.
Teemme perusteellisen yin-harjoituksen, joka poistaa tukoksia ja stimuloi energiakanavat, jotta keväinen Qi-elämänenergia pääsee virtaamaan vapaasti.
Kierrot, taivutukset ja sarjoitetut asanat aktivoivat sisäelimiä ja suolistoa ja vilkastavat nesteiden- ja verenkiertoa. Ne kohdistuvat niveliin, nikamiin, selkärankaan, sidekudoksiin ja faskioihin. Harjoitusta ohjaavat tietoinen hengitys ja hengitysharjoitukset.
Tutkimme samalla maksaan liitettäviä toksisia tunteita ja opettelemme keveämpiä ja ystävällisempiä mielentaitoja. Harjoitus päättyy pitkään rentoutukseen.
✅ MITÄ YIN ON? Yin-jooga on rauhallinen, tehokas lattiaharjoitus, joka kohdistuu niveliin, nikamiin, sidekudoksiin ja faskioihin.
Pitkäkestoisilla, passiivisilla asennoilla ja rauhallisella hengityksellä avataan ja mobilisoidaan kehoa, poistetaan kireyksiä ja nesteytetään syvempiäkin sidekudoksia.
Yin hieroo ja puhdistaa myös ruoansulatusta ja sisäelimiä ja stimuloi energiakanavia, meridiaaneja, jotta QI-elämänenergia voi virrata vapaasti.
Yiniä harjoitetaan hengityksen ja tietoisen läsnäolon, mindfulnessin työkaluin. Harjoitus rentouttaa mieltä, poistaa stressiä ja tuo iloa ja keveyttä kevääseen.
✅ KENELLE? Harjoitus sopii kaikille aloittelijoista kokeneempiin joogaajiin. Aiempaa kokemusta joogasta eikä notkeutta tarvita. Tunti antaa myös hyvän kertauksen jo yin-joogaa tunteville ja opettaneille.
ℹ AIKA: la 14.5. klo 10-11.30 (Helsingin aika, Madrid -1, Lontoo -2)
ILMOITTAUTUMISET: Voit ilmoittautua WhatsUpin kautta: Laura +358 40 5659652 tai meilitse: info@zenstudiomalaga.com
HINTA: 10€
MAKSUTAVAT:
– MobilePay: 040 5659652
– Voit myös kysyä pankkitiliä.
ℹ LISÄTIETOA: Facebook ja Instagram: zenstudiomalaga
LÄMPIMÄSTI TERVETULOA! 💛🙏💚
Laura
***
🟢 OPETTAJASTA:
Laura (E-RYT200 & YACEP) on yiniin, yin&yangiin, hathaan, hatha flowhun, kiinalaiseen lääketieteeseen ja buddhalaisuuteen erikoistunut joogaopettaja yli 25 vuoden joogakokemuksella. Näitä oppeja Laura yhdistelee opetuksessaan ja tuo yiniin kokonaisvaltaisen, funktionaalisuutta ja kehon- ja mielentuntemusta edistävän lähestymistavan kohti tasapainoa ja hyvinvointia.
RYT300 yin&faskia sekä RYT200 hatha Kerala Intia.
Facebook: BlissLaura.yoga

 

More info and contacts: info@zenstudiomalaga.com
Mobile and Wattsup: +34 691 883 083

About Laura Heikkinen

Laura Heikkinen is a yoga teacher specialized in Yin yoga, Buddhism, and Taoist practices.

She has studied Yin and Yang Yoga and Mindfulness Meditation Teacher Trainings in Insight Yoga Institute with Sarah Powers, and done hatha yoga teacher training in India. She has Yoga Teacher Trainings in Yin 280 RYT and Hatha 200 RYT

She has deepened her studies in Yin with Paul and Susie Grilley, Jo Phee, Victor Chng, Simon Low, Sebastian Pucelle and Murielle Burellier, and Helena Chaón Muñoz, and learned different yoga styles around the world more than 20 years.

She has been studying qigong, and relaxation and mindfulness techniques in Shanghai Qigong Research Institute, which is under the University of Traditional Chinese Medicine in Shanghai. She loves living by the seasons, lifelong learning and heading to longevity.

More info about us Facebook: Zen Studio Malaga @zenstudiomalaga

Call, email or book online: +34 691 883 083
info@zenstudiomalaga.com

Zen Studio Malaga: Laura Heikkinen
Menu