5-PÄIVÄN KEVÄT DETOX – Online 10.-14.5.

Kevät detox

10.-14.5. 2022
40€ 

TARVITSETKO UUTTA VIRTAA JA PUHDISTAVAN KEVÄTKUNNOSTUKSEN? 🍏🍋🥦🍅🥑🥕🫑🥬
Lähde mukaan 5-päiväksi Kevään Detox-viikolle ja virkistysretkelle itseesi
⭐ AIKA: 10.-14. toukokuuta
⭐ HINTA: vain 40 euroa
HUOM! Ilmoita kiinnostuksesi yksityisviestillä ja maksat myöhemmin.
⭐ Teemana: HYVINVOIVA KEHO. TASAPAINOINEN MIELI. VIRTAAVA ENERGIA.
SISÄLTÖ: Facebook-kurssi ja ryhmä ohjeineen, online-joogineen ja harjoitteineen sekä Detox-erikoistunti tallenteineen. Vain 40€!
🍀 TAUSTAA:
Kevät on uuden kasvun aikaa niin luonnossa kuin meille ihmisillekin. Kun luonto herää, myös kroppa kaipaa puhdistusta ja mobilisointia, positiivista fiilistä ja uutta virtaa. Mieli kaipaa parempaa arjenhallintaa ja lisää energiaa, aivot tuoretta ajateltavaa pitkän koronavuoden jälkeen. Tunteet kaipaavat huolenpitoa ja lempeyttä tämän epävarman ajan puuduttamina ja stressin turruttamina. Tuntuuko tämä sinusta tutulta?
☘ Ohjelman lähtökohtana on uudistuminen ja kasvu, uusi startti, maksan ja suoliston puhdistus sekä ruoansulatuksen aktivoiminen ryhmän tukemana. Taustalla on periaate elää vuodenaikojen mukaan.
Tämä sopii kaikille, sillä se on helposti jokaisen toteutettava, riittävän terveellinen ja monipuolinen. Aikataulun pystyy modifioimaan omakseen, eikä kurssi vie liikaa aikaasi tai rajoita muuta arkea.
🟢 MIKSI KANNATTAA OSALLISTUA? Tässä syitä. Lue myös palautteita alta.
🍋 KEVÄT-DETOX: Kevätdetox on hyvä ja hyödyllinen ohjelma, jonka voi tehdä joka kevät tai muulloinkin, kun elämä tarvitsee uutta virtaa.
– Yhdessä ryhmässä tehtävä viikko antaa tukea ja iloa.
– Auttaa pääsemään eroon vanhasta kehossa ja mielessä.
– Puhdistaa kehoa ja suolistoa epäpuhtauksista.
– Avaa energiakanavat vapaalle energian liikkuvuudelle.
– Nostaa elinvoimaa ja aktiivisuutta.
– Tasapainottaa kehon, mielen ja energian.
– Lisää iloa, rauhaa ja onnellisuutta.
– Avaa elämään uuden, terveellisemmän ja hyvinvoivemman elämäntavan.
Näitä ohjeita voi käyttää myöhemminkin ja uusia tämän ohjelman halutun pituisena. Ehkä teillä tähän innostuu koko perhe! Pääsette yhdellä osallistujalla mukaan.
☘ MIKÄ PARASTA – Saat jo viikon aikana uudenlaisiin elämäntapoihin ja terveellisempään arkeen.
🥕 KEINOT: Tee-se-itse. Keinoina ovat puhdistavat juomat, terveellinen kasvisruokavalio, aktivoiva liikunta, jooga, hengitys ja muut harjoitteet. Säännöllisyys, rutiinien oppiminen. Eikö kuulosta helpolta? Koska lopulta sinä valitset itse, mitä syöt ja juot ja miten liikut.
🥬 OHJELMA: Ohjelmassa annetaan päivittäinen aikataulusuositus, helppoja ravintoneuvoja, liikuntavinkkejä sekä hieman ajatuksia myös mielenhallintaan ja uusien ideoiden synnyttämiseen.
🍐JOOGAT: Voit tehdä koko viikon ajan halutessasi Facebook-ryhmästä löytyviä joogia ja harjoituksia. Viikon päätteeksi on puhdistava Detox-yin.
🍏 DETOX YIN: Viikko päättyy lauantaina 14.5. jolloin tehdään kurssin päätteeksi Kevään Detox Yin klo 10-11.30 Zoomin kautta online-harjoituksena. Saat tämän puolentoista tunnin harjoituksen myös tallenteena, jolloin voit tehdä sen myöhemminkin. Sen myötä saa puhdistettua kropan, aktivoitua ruoansulatuksen sekä avattua koko kehon ja mielen.
LINKKI TAPAHTUMAAN: https://fb.me/e/4vyMzvFAb
ℹ MITEN: Olen luonut osallistujille oman Facebook-ryhmän, jossa jaetaan ohjeet ja vinkit ja missä pidämme yhteyttä, jaamme kokemuksia ja tuemme toisiamme viikon aikana, jos siihen on kiinnostusta. Siellä on myös lyhyitä harjoituksia, joita voi treenata myöhemmin.
🍅 YHDESSÄ ENEMMÄN? Lähde ennakkoluulottomasti mukaan! Yhdessä on kivempi tsempata, jakaa omia vinkkejä ja kuulla muiden kokemuksia. Voit myös kutsua mukaan puolisosi ja perheesi, tai vinkata tapahtumasta ystävillesi ja kannustaa heitä mukaan. Siitä tulee mielenkiintoista ja kivaa!
ℹ OHJEET JA TIEDOT:
MITÄ: 5-päivän Detox-kevätspurtti
MILLOIN: tiistai-lauantai 10.-14.5. Viikko alkaa tiistaina mutta jo maanantaina kevennetään.
MITEN: Ohjeilla ja FB-ryhmässä sekä omilla harjoitteilla.
HINTA: Hinta koko viikosta ohjeineen, aamuharjoituksineen, online-joogineen ja ja Detox-erikoistunteineen on vain 40 euroa.
ℹ MAKSUTAVAT:
– Mobilepay: 0405659652
– Kysy pankkitiliä
ℹ ILMOITTAUTUMISET ja INFO: WhatsApp: +358 40 5659652 tai info@zenstudiomalaga.com
Otan mielellään vastaan myös toiveitasi.🙏
Tule mukaan, tehdään yhdessä upea terveysviikko! 🍀🌟🌿
Kevätterveisin,
Laura 🌞
ℹ TIETOA MINUSTA: Olen yiniin, yin&yangiin, hathaan, hatha flowhun, kiinalaiseen lääketieteeseen ja buddhalaisuuteen erikoistunut joogaopettaja yli 25 vuoden joogakokemuksella. Näitä oppeja yhdistelen opetuksessani ja tuon yiniin kokonaisvaltaisen, funktionaalisuutta ja kehon- ja mielentuntemusta edistävän lähestymistavan kohti tasapainoa ja hyvinvointia. E-RYT200 & YACEP.
ℹ Lisätietoa Facebook: BlissLaura.yoga ja Zen Studio Malaga sekä Instagram: zenstudiomalaga
Käy tykkäämässä ja seuraa tapahtumia! 🌼
💚 MIKSI LÄHDIN MUKAAN JA MITÄ SAIN? Osallistujien kommentteja ja palautteita:
“Tämä on ollut lempeän hyväksyvä ja innostava kurssi. Ryhmässä on hyvä energia!”
“Olen kuin uudestisyntynyt tämän elinvoimaisen kurssin jälkeen. Lauralta saa täydellistä zeniä.”
“Minua kiinnostavat terveellisemmät elämäntavat ja ravinto. Haluan saada positiivista energiaa tästä ryhmästä.”
“Halusin selättää väsymyksen, kun olo on sumea ja toivoton.”
“Liikun hyvin mutta ruokapuolta pitää järkevöittää. Jatkuva makeanhimot on yltynyt koronan myötä. Minulle sopii tehdä asioita pieninä hetkinä.”
“Olen yllättynyt, kuinka tosissani lähdin mukaan, vaikka en sitä alussa itsestäni uskonut! Ja kuinka hyvä olo minulla on! Makuaistit herkistyi kasviksille. Aion jatkaa monia juttuja.”
“Oli kiva viikko, ja arvostin sitä, että oli salliva meininki. Innostaa jatkamaan sovelletusti ohjeita.”
“Inspiroiva ohjaaja, kiitos kokemuksesta! Ihana piristys kevään keskellä!”
“Oli hieno “etäretriitti” ja yllättävää oli etänäkin kiva ryhmän yhteenkuuluvuuden tunne. Saimme jakaa fiiliksiä ja onnistumisen kokemuksia. Hyviä ruokaohjeita, olen jatkanut terveellistä ruokavaliota. Mahtava valmentaja!”
“Hyvä oppi taas muistaa syödä terveellisesti, pienempiä annoksia pureskellen. Monet asiat toteutuvat pieninä paloina. Nukun paremmin kuin pitkään aikaan. Jatkan samaan malliin.”
“Yllättävää, että hiilarin himo on ollut maltillinen.”
“Opin rauhoittumista ja levollisuutta. Myös energiaa on nyt enemmän. Kun jättää huonoja tapoja pois ja saa aineenvaihdunnan liikkeelle, saa kiloja pudotettua.”
“Oli kiva kokeilla jotain uutta, kun peilistä katsoo kulahtaneen näköinen mummeli. Hyvä kurinpalautus terveellisempiin elämäntapoihin. Ryhmän tuki oli tärkeä, ilman en olisi pärjännyt!”
“Ihana fiilis tänään! Mun kroppa on ihmeissään mitä tapahtuu, huippujooga! Olo on mainio, olen iloinen ja energinen.”
“Hieno tsemppaus näihin oloihin, herätti ottamaan kevään vastaan!”

Contact by WhatsApp
+358 40 5659652
info(at)zenstudiomalaga.com

About Laura

Laura Heikkinen is a yoga teacher specialized in Yin Yoga Teacher Training, Buddhism, and Taoist practices.

She has studied Yin and Yang Yoga and Mindfulness Meditation Teacher Trainings in Insight Yoga Institute with Sarah Powers, and done hatha yoga teacher training in India. She has Yoga Teacher Trainings in Yin 280 RYT and Hatha 200 RYT

She has deepened her studies in Yin with Paul and Susie Grilley, Jo Phee, Victor Chng, Simon Low, Sebastian Pucelle and Murielle Burellier, and Helena Chaón Muñoz, and learned different yoga styles around the world more than 20 years.

She has been studying qigong, and relaxation and mindfulness techniques in Shanghai Qigong Research Institute, which is under the University of Traditional Chinese Medicine in Shanghai. She loves living by the seasons, lifelong learning and heading to longevity.

More info about us in Facebook: Zen Studio Málaga

Zen Studio Malaga: Laura Heikkinen